Hvem er vi

Hvem er vi

Vi er fire gutter der gennem de sidste 25 år har fisket sammen i både norske og danske åer, det der har holdt os sammen er interessen for fiskeriet, men det er i den grad også kammeratskabet.

Det er en fornøjelse at bevæge sig ved åen og møde andre ligestillet og snakke om fiskeri. Vi boede i starten af vores bekendtskab med storåen mange forskellige steder og skulle altid være et skridt foan for at kunne få et sted at overnatte. Men vi talte tit om at det kunne være rart at have et sted der var vores og det var starten på Fjordevejen. At kunne tilbyde en overnatning til andre er en kombination af kammeratskab og det at møde andre lystfiskere, i vores rette element, ved åen men i den grad også ved spisebordet hvor snakken går og oplevelser deles.

MISSION

Vores mission er sammenhold mellem os lystfiskere, om at bevare den natur vi alle elsker, så vi kan komme ud i den og få oplevelserne sammen.

VISION

At deltage i det store arbejde de frivillige lægger i naturen omkring storå dalen og for at bevare naturen og ikke mindst laksen.